Skip to main content

Spaarverzekeringen

Credo26Easy sparen wanneer het past.

Credo26Easy zo simpel kan sparen zijn

Spaarverzekering met uitzonderlijke opbrengst-Credo26Easy

Ben je op zoek naar een alternatief voor je klassieke spaarrekening bij de bank maar wil je ook op elk moment over je kapitaal beschikken? Dan is de spaarverzekering Credo26Easy de ideale oplossing voor jou.

Bovendien kan je met de optie ‘Out’ jaarlijks een vast bedrag ontvangen.

Zo simpel kan sparen zijn

Credo26Easy: recht door het doolhof  

Credo26Easy richt zich tot de particuliere belegger die zijn spaargeld veilig wilt beleggen. Met deze tak 26-spaarverzekering kan je op eigen tempo een financiële reserve opbouwen. Credo26 Easy laat je eveneens toe om snel en vlot over je spaargeld te beschikken en dat zonder enige kost. Door te kiezen voor Credo26Easy geniet je van de vrijheid om eenvoudig en op elk moment bijstortingen en gedeeltelijke afkopen te doen. Na een startstorting van minimum 2.500 EUR kan je vrij bijstorten vanaf 1.250 EUR.

Credo26Easy is de formule voor de spaarder en belegger die een alternatief zoekt voor de klassieke spaarrekening bij de bank.

Veiligheid, lage kostenstructuur en vrijheid met Credo26Easy

Veiligheid

Credo26Easy biedt gegarandeerd kapitaal en rendement. Het belegde kapitaal is gegarandeerd gedurende de hele looptijd van de spaarverzekering. Voor iedere storting krijg je zowel een gewaarborgde als een getrouwheidspremie, beide telkens gewaarborgd voor één jaar.

Lage kostenstructuur

In Credo26Easy zijn er geen instapkosten, geen beheerskosten, geen verzekeringstaks en ook geen uitstapkosten. Een maximum aan rendement staat voorop. Enkel op de effectief ontvangen intrest is roerende voorheffing verschuldigd.

Vrijheid

Na een startstorting van minimum 2.500 EUR ben je vrij om op elk moment, wanneer het je best past, bijstortingen uit te voeren van minimum 1.250 EUR.

Credo26Easy, de spaarverzekering met opbrengst

Het rendement is samen gesteld uit een combinatie van:

Gewaarborgde basisintrestvoet

De basisintrestvoet is voor elke storting voor één jaar gewaarborgd

Getrouwheidsintrestvoet

De getrouwheidsintrestvoet is gewaarborgd voor één jaar.  Ze wordt toegekend op de jaarvervaldag van de storting en is op die datum verworven.

Winstdeelname

In functie van de prestaties van de verzekeringsmaatschappij kan een winstdeelname worden toegekend.

Je wordt steeds op de hoogte gebracht indien de gewaarborgde intrestvoet en/of getrouwheidsintrestvoet wijzigt.

Wat zijn de spaardoelstellingen van Credo26Easy?

Credo26Easy is een tak 26-spaarverzekering, een spaarformule met kapitalisatie van intresten.  Het kapitaal is gewaarborgd vanaf het begin en gedurende de volledige looptijd van het contract. Deze tak 26-spaarverzekering is een spaarformule op lange termijn, maar door de vlotte en kosteloze afkoopformules is ze ook geschikt voor kort en middellange termijnen.  De spaarverzekering eindigt op 1 januari volgend op je 100 ste verjaardag. Bij overlijden valt de spaarverzekering in de nalatenschap.

Je kan op elk moment kosteloos de reserve vervroegd afkopen.

Aandachtspunten

Rentewijzigingen zijn steeds mogelijk naargelang de gewijzigde marktomstandigheden.

Startstorting: je kan intekenen op deze spaarverzekering van minimum 2.500 EUR. Bijstortingen zijn mogelijk vanaf minimum 1.250 EUR.

Je kan de optie ‘Out’ enkel activeren bij intekening van de polis en met een startstorting van minimum 25.000 EUR. Het gekozen bedrag staat vast en het is niet mogelijk om na stopzetting van de optie ‘Out’ deze opnieuw te activeren.

 

Contact DPH

DPH verzekeringen bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Gistelse Steenweg, 261
8200 Sint-Andries
Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

Tel 050/81.32.52