Skip to main content

Spaarverzekeringen

Credo26Jump sparen met regelmatige stortingen.

Credo26Jump

Spaarverzekering maandelijkse stortingen en zeer hoge intresten-Credo26Jump

Ben je op zoek naar een spaarforume waarbij je maandelijks een bedrag tussen de 50 eur en 750 Eur kan sparen en dat in alle vrijheid, veiligheid en met tariefgarantie?

Dan is de spaarverzekering Credo26Jump de ideale oplossing voor jou. Credo26Jump is een tak 26-spaarverzekering met kapitaalgarantie, gewaarborgde intrestvoet voor 1 jaar en eventuele winstdeelname.

Sparen in alle vrijheid

Credo26Jump : spaarformule binnen tak 26

Credo26Jump is een  tak 26-spaarverzekeringdie zich richt tot de particuliere meerderjarige spaarder die zijn spaargeld veilig en flexibel wil beleggen. Met deze  tak 26-spaarverzekering kan je op eigen tempo een financiële reserve opbouwen. Credo26Jump laat je eveneens toe om snel en vlot over je spaargeld te beschikken en dat zonder kosten. Door te kiezen voor Credo26Jump geniet je van de vrijheid om eenvoudig en op elk moment bijstortingen en gedeeltelijke afkopen te doen. 

Credo26Jump is de ideale formule voor de spaarder en belegger die een alternatief zoekt voor de klassieke spaarrekening bij de bank.

Veiligheid, vrijheid met Credo26Jump in alle transparantie

Veiligheid

Vrij sparen op je eigen ritme.  Je spaart alleen wanneer het je past. Met de Credo26Jump kan je maandelijks tussen 50 Eur en 750 Eur sparen.

Transparantie en lage kostenstructuur

Lage kostenstructuur voor een beter rendement : door de lage kostenstructuur van Credo26Jump kan je het maximum uit je rendement halen.

In Credo26Jump zijn er geen instapkosten, geen beheerskosten, geen verzekeringstaks en ook geen afkoopkosten.  Enkel op de effectief ontvangen intresten is roerende voorheffing verschuldigd.

 

Credo26Jump, de spaarverzekering met opbrengst

Het rendement is samen gesteld uit een combinatie van:

Gewaarborgde basisintrestvoet

De basisintrestvoet is voor elke storting voor één jaar gewaarborgd

Getrouwheidsintrestvoet

De getrouwheidsintrestvoet is gewaarborgd voor één jaar.  Ze wordt toegekend op de jaarvervaldag van de storting en wordt op die datum verworven.

Winstdeelname

In functie van de prestaties van de verzekeringsmaatschappij kan een winstdeelname worden toegekend. Deze is niet gegarandeerd en kan elk jaar wijzigen.

Je wordt steeds op de hoogte gebracht indien de gewaarborgde intrestvoet en/of getrouwheidsintrestvoet wijzigt.

Voor iedereen die regelmatig wil sparen

Credo26Jump richt zich tot de particuliere spaarder die zijn spaargeld op regelmatige basis, aan de hand van kleine bedragen, veilig wil plaatsen.

Credo26Jump is eveneens bestemd voor de spaarder die een spaarplan wenst op te starten voor zichzelf of voor zijn (klein)kinderen.

Credo26Jump is hiervoor de ideale spaarverzekering.  Credo26Jump loopt af op 01/01 op de 100ste verjaardag van de intekenaar.

 

Contact DPH

DPH verzekeringen bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Gistelse Steenweg, 261
8200 Sint-Andries
Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

Tel 050/81.32.52